Cu câtă eleganță își maschează Andreea Berecleanu noile forme voluptoase! După ce a ”câștigat” câteva kilograme, frumoasa prezentatoare și-a schimbat și stilul vestimentar

Publicat: 23 apr. 2021, 21:29 Autor: ileana.ghinea Vedete

Andreea Berecleanu confirmă clar zicala aceea că „femeia la 40 de ani trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei”. În iubire-i merge brici, în afaceri asemenea, nu știm în TV dacă este la fel de mulțumită de rezultate, însă, cu siguranță ce avea de demonstrat în zona aceea a demonstrat deja.

Zilele trecute, vedeta Prima TV a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce se plimba agale prin zona de nord a Capitalei. Acum, dacă ne gândim bine, probabil că era mai mult o plimbare în interes de serviciu pentru că, după cum știm, acolo-i activează business-urile.

Privind cu atenție fotografiile, ne dăm lesne seama că formele de altă dată ale Andreei s-au mai completat puțin, însă fără să-i afecteze în vreun fel frumusețea aproape proverbială în cazul ei. Știi, despre Andreea Berecleanu s-a spus multă vreme că are aliura unei păpuși de porțelan, iar recentele fotografii nu contrazic deloc acest lucru.

Cu siguranță un mare merit atunci când vine vorba de acest look îl are și domnul doctor estetician Constantin Stan, care-i este jumătate de câțiva ani deja. A nu se înțelege, aici, că ne referim la faptul că apelează des la serviciile clinicii domniei sale, ci doar că liniștea și dragostea pe care o găsește în cuibul conjugal o ajută pe Andreea Berecleanu să fie atât de fresh.

Cumva, aceste sentimente au fost frumos expuse de dr. Stan într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca acum ceva timp: „Andreea este ca şi cum ar fi dintotdeauna în viaţa mea. Când îi văd faţa, când mă uit la ea, la ce se întâmplă, aş putea spune că e de la început. Aş fi fost perfect dacă aş fi cunoscut-o pe Andreea Berecleanu la începutul vieţii mele.”

Și… dacă vă întrebați care este secretul acestei căsnicii care durează de aproape 10 ani și în care diferența de vârstă dintre parteneri este de aproape 20 de ani, explicația vine de la Andreea Berecleanu: „Nu este un secret, noi ne trăim viața pur și simplu. Viața noastră de acasă e complet alta față de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioși, suntem foarte atenți, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Eu îl ajut foarte mult pe partea de comunicare, pentru că el e un om de sală, are 3-4 operații pe zi, exisă doar pauza de mese. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună. În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog. Când intră seara pe ușă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniștească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii.”.

 

 

 

Publicat: 23 apr. 2021, 21:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×