Cristina Sucu pune umarul la primii pasi ai fiicei ei

Publicat: 07 Oct. 2016, 15:05 Vedete
Cristina Sucu pune umarul la primii pasi ai fiicei ei

Cristina Sucu, a iesit la o plimbare cu fiica ei in varsta de un an. Cristina este, desigur, fiica cea mica a Cameliei si-a lui Dan Sucu, fondatorul Mobexpert. Dupa cum se poate vedea, Cristina se bucura din plin de experienta, solicitanta, dar frumoasa, pe care i-o ofera calitatea de mama. Fetita a inceput deja sa faca primii pasi, insa primii pasi, fie in viata, fie in orice, sunt cei mai grei, asa ca e nevoie sa fie mereu cineva langa tine care sa te sprijine.

Cristina si si sotul ei, Vlad Alexandru Ciocarlan, zis si Cioc sunt acolo, asa cum trebuie de altfel trebuie sa fie niste parinti adevarati. Cristina si Vlad au inceput sa aiba o relatie in 2010, cand el si-a luat inima in dinti si a urmat-o la Londra, acolo unde ea isi facea studiile. A fost inceputul nu doar al unei frumoase prietenii, dar si preludiul unei frumoase casatorii.

Cioc a cerut-o de sotie in timpul unei vacante romantice, i-a pus pe deget un inel cu diamant de la cunoscuta casa De Beers, si ceea ce a urmat a fost o nunta ca in povesti, pe malul Lacului Snagov si, mai apoi, o viata frumoasa, din care in aceste poze vedem doar un mic fragment.

Publicat: 07 Oct. 2016, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă