Cristina Șișcanu, probleme grave de sănătate: „Astăzi mă doare ca niciodată”

Publicat: 08 sept. 2022, 12:59 Autor: Camelia Vedete

Cristina Șișcanu probleme grave de sănătate. Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii din mediul online! Vedeta suferă de câteva zile de dureri foarte grave. Astfel, a făcut o postare în acest sens.

Cristina Șișcanu se confruntă cu niște dureri insuportabile pe care nu le-a mai întâlnit până acum. Soția lui Mădălin Ionescu mărturisește că nu este genul de persoană care să se plângă. Însă, de data aceasta durerile pe care le are au făcut-o să își împărtășească problemele de sănătate cu fanii.

Cristina Șișcanu, probleme grave de sănătate

Cristina Șișcanu se confruntă cu durere de cap insuportabilă. Vedeta și-a informat fanii din mediul online că are o durere de cap cum nu a mai avut până acum și că abia o suportă. Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că ea nu este adepta pastilelor de dureri, însă de data aceasta durerile pe care le are sunt insuportabile.

„Să vă spun că mă simt excelent, nu vă pot minți! Pentru că am o durere de cap pe care abia o suport. Eu nu am de obicei dureri de cap, să iau pastile. Nu știu dacă iau două pastile pe an de durere de cap sau alte dureri. Dar astăzi mă doare ca niciodată capul”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina personală de Instagram.

Mai mult, acestea nu sunt singurele probleme cu care s-a confruntat Cristina Șișcanu de-a lungul verii. Vedeta povestea la începutul verii ca s-a confruntat cu o tuse extrem de enervantă. Lucrul care o deranja cel mai tare în perioada aceea era faptul că trebuia să ia un sirop de tuse foarte dulce care îi strica dieta.

„Mă sâcâie tusea cu care am rămas după zilele acela, în care m-a durut extrem de rău gâtul și tot nu scap de ea. Iau un sirop care e dulce și care are nu știu câte calorii și îmi strică și tot regimul de viață pe care vreau să-l duc, din punct de vedere alimentar”, a povestit pe atunci Cristina Șișcanu.

Publicat: 08 sept. 2022, 12:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă