Cristina Șișcanu, dezvăluiri fără perdea: ”Eram goi când Mădălin m-a cerut de nevastă”

Publicat: 13 sept. 2021, 11:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri fără perdea! Ea a recunoscut cum a fost cerută de soție, în urmă cu 10 ani. Detaliile sunt interzise minorilor! 

Chiar dacă relația lor nu a început sub auspicii prea bune, iată că s-au împlinit 10 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt un cuplu. Ei au împreună și o fetiță de 4 ani, iar după divorțul prezentatorului, cei doi copii din prima căsnicie s-au mutat la el. Cristina nu doar că nu s-a opus acestui fapt, dar are grijă să nu le lipsească nimic și le oferă frecvent dovezi de dragoste.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri fără perdea

Memorabil rămâne însă momentul în care Mădălin Ionescu a cerut-o de soție pe Cristina Șișcanu. O amintire pe care cei doi n-o vor uita toată viața.

Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noapte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cine este fostul iubit al Cristinei Șișcanu

Omul de afaceri George Papari a fost iubitul Cristinei Şişcanu. El a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, ce se ascundea în spatele despărţirii dintre Mădălin Ionescu şi fosta soţie a acestuia, Mihaela. Papari a spus că din cauza relaţiei extraconjugale a lui Mădălin de la acea vreme şi-a pierdut atât iubita, cât şi bunul prieten.

Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii.

Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, povestea George Papari, în urmă cu zece ani.

 

Publicat: 13 sept. 2021, 11:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă