“Zi mai proastă ca asta nu cred că am avut de foarte multă vreme. Mi-am pierdut bagajul, a rămas la Cancun. După ce am pierdut bagajul, m-am certat cu unii la aeroport, era să-mi iau bătaie. Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Ştiţi că sunt impulsivă şi nu pot să mă abţin şi am spus: «Proastă eşti tu». Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus”, a spus Cristina Ich pe Instastory.

Iar ca tacâmul să fie complet, vedeta a avut o discuție în contradictoriu cu Alex Pițurcă şi a renunţat la a-l mai însoţi în următoarea destinaţie de vacanţă, în Austria. Astfel, Piţurcă Jr a plecat singur la ski, în timp ce Cristina Ich a rămas singură în aeroportul din Mexic.

„Nu vreţi să ştiţi prin câte am trecut astăzi. Am nişte nervi. Nu vă puteţi imagina câţi nervi am. Ştiţi că mă supăram de ăştia de pe internet că mă fac aşa şi mă fac aşa. Frate, ce pretenţii să ai de la străini, când ăla care îţi e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea. Mă rog, dar nu era problemă că… dar nu voiam să-mi dea una în faţă. Până chemam poliţia… îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu eşti vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci». Eu aşa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă daţi seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce şi doi ruşi…

Chiar nu mi-am imaginat că poate să vină la tine şi să… Aia cu care m-am certat, eram cu două capete mai înaltă decât ea şi nu era problemă. Dar când i-am văzut pe ăia, am zis: «Acum rămân fără nas». Mi-a fost puţin frică, trebuie să recunosc, că nu sunt aşa smardoaică. Sincer, să ajungi să te baţi cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Aşa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”, a mai devăluit aceasta.