Cristina ICH, inselata de iubit? Luca Dabah a iesit in oras cu o super tipa VIDEO

Publicat: 02 Apr. 2018, 23:00 Vedete

Cei doi au o relatie presarata de suisuri si coborasuri. Dupa un 2017 plin de emotii, s-au impacat.

Cristina ICH, inselata de iubit? Luca Dabah a fost filmat de paparazzii Ciao.ro in timp ce era la intalnire. Soare, caldura si o plimbare in voie prin parc. Cam asta a facut iubitul celebrei Cristina ICH. Culmea, nu a facut-o cu iubita lui, ci cu o alta tanara la fel de sexy si frumoasa ca jumatatea lui.

Luca Dabah s-a plimbat intr-un parc din Capitala alaturi de Elena. Tanara a purtat o tinuta lejera, tocmai potrivita pentru intalnirea din parc. Luca Dabah si Elena ‘ISF’ pareau ca se simt bine. Nu s-au atins deloc, dar au mers unul langa altul, la un moment dat mult prea apropiati unul de altul.

Discutia pe care cei doi au purtat-o a parut interesanta. Nu au existat pauze stanjenitoare sau momente neplacute. Iubitul Cristinei ICH chiar a zambit languros de cateva ori spre partenera lui de plimbare.

In tot acest timp, Elena s-a comportat ca o doamna. A pastrat distanta si nici nu s-a dat in spectacol, sa atraga atentia. In prezent, Cristina ICH se afla in Roma, Italia, unde participa la emisiunea Bailando con le Stelle (Dansez pentru tine).

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Apr. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă