Cristina Ich a nascut un baietel. Ce nume i-a ales

Publicat: 27 Oct. 2019, 11:24 Vedete
Cristina Ich a nascut un baietel. Ce nume i-a ales

Cristina Ich a adus pe lume, vineri (25 octombrie), un băiețel pe care îl va chema Noah Alexandru. Tatăl, Alexandru Pițurcă și Cristina trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor!

Cristina Ich a nascut un baietel. „Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde.”, povestea Ich despre reacția lui Pițurcă pe care a avut-o imediat ce a aflat despre sarcină.

Cristina Ich a nascut un baietel

„Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.”, a adăugat Cristina.

Vedeta este foarte îndrăgostită de tatăl copilului ei.

„Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, le spunea Ich celor de la Elle.

Deși povestea lor de dragostea putea să se termine după doar câteva luni, luna februarie i-a adus din nou împreună.

După ce s-au întâlnit într-un club din București, deși Alexandru era cu o altă femeie acolo, cei doi s-au împacat. La final nu se mai puteau dezlipi unul de celălalt.

Cristina Ich a nascut un baietel

În iulie, Cristina a împărtășit veștile privind sarcina cu fanii pe un site de socializare.

„Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.”, a scris Ich.

„Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.”, a continuat vedeta.

Publicat: 27 Oct. 2019, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă