Cristina Dorobanțu, părăsită chiar înainte de nuntă. Care a fost motivul real: „Ne-am despărțit în condiții…”

Publicat: 06 dec. 2022, 12:47 Autor: Camelia Vedete

Cristina Dorobanțu, părăsită chiar înainte de nuntă. Cristina Dorobanțu a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul cu care avea să se căsătorească. Cei doi au ales să se separe, spre dezamăgirea fanilor vedetei de la Kanal D. După doi ani de la acest eveniment, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a reușit să își spună punctul de vedere despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Nu mai este niciun secret faptul că în acest moment Cristina Dorobanțu este o femeie singură care se bucură de faima pe care a câștigat-o în perioada în care a apărut la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Deși ar fi trebuit să aibă parte de o nuntă frumoasă și de o viață lipsită de griji alături de Mihai, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit frumoasa șatenă, așa că s-a văzut nevoită să renunțe la o relație de șase ani.

Cristina Dorobanțu, părăsită chiar înainte de nuntă

Din păcate, Cristina Dorobanțu a avut parte de o despărțire dureroasă de bărbatul alături de care urma să îmbrace rochia de mireasă. Aceasta a vorbit despre relația dintre ei și despre cât de mult a ajutat-o de-a lungul timpului să devină o versiune mai bună a sa.

„Ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visurile mele nu ar fi devenit realitate”, a spus Cristina Dorobanțu pentru viva.ro.

„Ne-am despărțit în condiții…”

„Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni. A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine. Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări”, a mai spus vedeta tv.

”Persoanele care au făcut parte din viața mea au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă”

Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” a dezvăluit exclusiv pentru CIAO.RO de ce nu mai are iubit .

Prezinți un reality show despre povești de dragoste! Ai avut de învățat din emisiunea pe care o prezinți? Ce nu ai face niciodată în relația ta de dragoste din ceea ce ai văzut la “Puterea Dragostei”, sau nu neapărat?

Fiecare episod din “Puterea Dragostei” este ca o lecție, nu doar pentru mine, ci și pentru telespectatori. Cel mai important lucru pe care l-am învățat aici este că dacă îți dorești pe cineva aproape, nimic și nimeni nu te poate opri, atât timp cât lupți pentru ceea ce iubești. Dacă iubești, nimeni nu te poate opri. Văd în fiecare zi piedici care se pun în calea relațiilor, bârfe, controverse și cu toate astea, în momentul de față, avem trei cupluri care sunt foarte fericite în competiție.

Ai mințit vreodată într-o relație?

De fiecare dată mi-am dorit să protejez, să nu rănesc, și da, uneori am făcut asta în viața mea, din acest motiv.

Ți-a rănit vreodată cineva atât de tare sentimentele încât să te facă să te gândești la gesturi disperate?

Am avut noroc și nu m-a rănit nimeni niciodată. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute și îi spuneam că persoanele care au făcut parte din viața mea, au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă.

Cum ești tu într-o relație, atunci când iubești?

Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine.

Ce fel de bărbat îți dorești lângă tine? Ce calități ar trebui să aibă iubitul tău?

Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta.

Te-ai certat vreodată cu prietenele tale din cauza vreunui bărbat?

Nu m-am certat niciodată cu prietenele mele din cauza unui bărbat, asta și pentru că avem gusturi diferite și nici nu-mi stă în caracter să fac astfel de lucruri. Nu aș putea să mă cert vreodată pentru un bărbat.

Publicat: 06 dec. 2022, 12:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă