Cristina Demetrescu, horoscop complet pentru 2023! Ele sunt zodiile vedetă de anul acesta

Publicat: 03 ian. 2023, 13:18 Autor: Camelia News

Cristina Demetrescu, horoscop complet pentru 2023! Ele sunt zodiile vedetă de anul acesta.

Se pune foarte mult accentul pe independenţă în 2023 pentru toate zodiile. Ne regăsim și scăpăm de frustrări, astfel începem să ne descurcăm mai bine pe parcursul lui 2023.

Cristina Demetrescu, horoscop complet pentru 2023

HOROSCOP 2023 Berbec

Începem cu Berbecul, care este zodia luptei şi este un mare benefic. Este una dintre cele mai norocoase zodii în 2023 pentru că are auspicii foarte bune în primul rând pentru ceea ce îşi doreşte el, adică dacă o dată la 12 ani când vine Jupiter pe zodia ta nu faci, atunci când? Au mai Berbecii anul trecut, vreo cinci luni de zile, Jupiter în Berbec, unora poate nu le-a venit să creadă, unii poate au amânat, unii poate aşteaptă acum deznodământul a ceea ce iniţial a fost o idee. În tot cazul, până pe 16 mai au o perioadă extrem de norocoasă. Norocul se face ori cu mâna ta, ori ţi-l dă Universul, ori e de bani, ori e de dragoste.

HOROSCOP 2023 Taur

Taurul este a doua zodie foarte norocoasă şi poate chiar mai norocoasă decât Berbecul. În primul rând, există o intersectare. Destinul pleacă din Taur, va sta în Taur până pe 12 iulie, cam de un an de zile avem ipostaza asta. Destinul aduce Taurului, până pe data de 12 iulie, şi acele evenimente care trebuie să se întâmple, fericite, dar şi poate mai puţin fericite în anumite circumstanţe, dar intră Jupiter, marele benefic, după 16 mai, şi pot să spun că e un an mai norocos pentru că planeta-profesor pentru Tauri este plasată mai bine, pe sectorul oamenilor independenţi, care încep proiecte noi, care se lansează şi care profită de pe urma acestei perioade bune, ajungând cumva la vocaţia lor.

HOROSCOP 2023 Gemeni

Gemenii au un an provocator din punct de vedere profesional. Ei merg către cele mai înalte trepte, mai ales cei care au profitat în ultimii doi-trei ani de studii, de pregătire, s-ar putea să se bucure de poziţii de responsabilitate. Atenţie pentru că Saturn în Peşti întotdeauna ne leagă de un rol de sacrificiu. Adică, cei care vor avea funcţii în perioada următoare sunt ori oameni ei înşişi sacrificaţi, adică trebuie să se gândească în locul cui mă pune, de ce mă pune. Nu te duci în astfel de poziţii dacă nu eşti pregătit, dacă nu ţi-ai dorit tu.

Citește continuarea AICI.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

Celebrul psiholog și terapeut din America, Carmen Harra, are gânduri bune pentru anul 2023. Se pare că lucrurile vor intra cumva pe un făgaș normal pentru țara noastră însă scumpirile nu se vor opri aici. Cum au fost sărbătorile pentru cunoscuta prezicătoare și ce își dorește pentru ea în 2023. Carmen Harra a spus totul pentru Ciao.ro. Recunoaște că și-ar dori totuși să își refacă viața cu un bărbat adevărat!.

“2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție”, mărturisește Carmen Harra care prezice și apariția unor noi conducători ai țării, în România.

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra. Ea spune însă că nu vom scăpa prea curând de scumpiri sau alte probleme materiale.

Publicat: 03 ian. 2023, 13:18 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă