Cristina Cioran, în lacrimi. Vedeta a vorbit despre un moment dureros. Nimeni nu a știut acest lucru până acum

Publicat: 04 oct. 2023, 10:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran a trecut prin multe perioade dificile în ultimii ani. Cel mai dureros episod pe care l-a trăit a fost de departe nașterea fiicei sale. Micuța Ema a venit prematur pe lume, iar o perioadă lungă a rămas în spital sub atenta supraveghere a medicilor. Recent, fosta prezentatoare TV a mărturisit cât de greu i-a fost, dar și cum a trecut singură peste toate problemele. Prietenii blondinei au abandonat-o atunci când avea cea mai mare nevoie de sprijin. 

Cristina Cioran a demonstrat mereu că este o femeie puternică. A depășit multe obstacole de-a lungul timpului, chiar dacă nimeni nu a fost lângă ea. Deși în perioadele sale de glorie era înconjurată de mulți prieteni, atunci când a avut nevoie de ajutor, vedeta mărturisește că nimeni nu i l-a oferit.

Cristina Cioran: „Doamne! A fost o perioadă…”

În cadrul unui interviu recent, Cristina Cioran a recunoscut că a fost extrem de dezamăgită atunci când a dat de greu și a văzut că telefonul nu-i sună, iar toți cei cu care se distra, au abandonat-o. În perioadele în care a suferit, vedeta povestește că nimeni nu a întrebat-o cum se simte sau dacă are nevoie de ceva.

Cristina Cioran a reușit să depășească aceste momente, însă își aduce aminte cu lacrimi în ochi când nu avea pe nimeni lângă ea. Mai mult, nu a ascuns faptul că nu i-a fost deloc ușor.

„Doamne! A fost o perioadă…Dacă nu erau oamenii din mediul online nici nu știu dacă rezistam. Sincer îți spun. Am fost dezamăgită. Au fost colegi de-ai mei, de-ai noștri, care…Nu și-a bătut nimeni capul să dea vreun mesaj. Dar nici nu a contat (lacrimi în ochi). M-am emoționat. N-am vorbit niciodată despre asta. A fost o surpriză. Nu mi-au scris nici măcar prietenii. La băutură sunt toți. E greu să lași să se vadă prea mult vulnerabilități. Oamenii abia te așteaptă să te vadă așa”, a spus Cristina Cioran în podcastul Ilincăi Vandici.

Cristina Cioran și fiica ei, Ema

Cristina Cioran, momente tensionate cu tatăl fiicei sale

Nici în ceea ce privește viața sentimentală, fosta prezentatoare TV nu a avut prea mult noroc. S-a despărțit și împăcat de mai multe ori cu tatăl fiicei sale, ba chiar și-au aruncat vorbe grele în mediul online.

După toate aceste episoade, Alex Dobrescu a suprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că își doreșe o împăcare cu fosta lui parteneră. Acesta vrea să facă, din nou, parte din familia vedetei, mai ales că micuța lor crește și își dorește ca Ema să fie alături de ambii părinți.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”, a dezvăluit Alex Dobrescu, în emisiunea Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 oct. 2023, 10:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă