Cristina Cioran a dat cărţile pe faţă. Cum se înţelege în prezent cu tatăl fiicei sale: „Este totul mult mai clar”

Publicat: 20 feb. 2024, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu fericit o bună perioadă. Anul trecut însă relaţia lor a ajuns la final, iar despărţirea a fost una cu scântei. Bărbatul a aruncat multe cuvinte dure la adresa fostei partenere, ba chiar s-a afişat în spaţiul public cu o altă femeie, dar ulterior a încercat să o recucerească pe actriţă. În cadrul unui interviu recent, blondina a dezvăluit cum se înţelege în prezent cu tatăl copiilor săi.

Până nu demult, Cristina Cioran mărturisea că între ea şi Alex Dobrescu nu mai există nicio şansă de împăcare. Ulterior, a revenit la sentimente mai bune şi a dezvăluit că îşi doreşte să se înţeleagă bine cu acesta de dragul fiicei lor.

Ce spune Cristina Cioran despre relaţia cu Alex Dobrescu

Invitată în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge, Cristina Cioran a dezvăluit că în prezent se înțelege chiar mai bine cu fostul partener decât în momentul în care erau împreună. Totodată, vedeta a mărturisit că își dorește ca Alex Dobrescu să aibă o relație bună cu fiica lor și, chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, ţin legătura şi se văd destul de des.

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. Îmi este foarte ușor să vorbesc cu tine despre asta, pentru că și tu ai fată și știi cât de puternică este legătura tată-fiică. Pentru mine, așa cum tatăl ei o va trata pe ea, așa va știi că este normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, așa va căuta un bărbat, pe profilul acesta și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea.

Noi avem o relație mai bună acum, de cât atunci când eram împreună. Este totul mult mai clar. Nu sunt mamă singură, noi suntem părinți. Noi nu locuim împreună, dar facem lucruri împreună. Ieșim împreună, luăm masa împreună, filmează cu mine la „Mămici de pitici”. De ce? Pentru că este un tip inteligent. Faptul că nu ne-am înțeles noi este altceva, dar prieteni putem să fim. Eu nu am dușmani. Pe mine nu o să mă auzi niciodată că vorbesc de trecut. Trecutul este trecut și nu mai există, doar anumite chestii care s-au întâmplat și nu le poți evita în discuție.  Primul iubit din viața mea l-am avut la vârsta de 18 ani jumătate. Nu îmi place să discut despre trecut și nu este vorba că sunt conservatoare sau am frustrări, dar sunt chestii personale și care nu se discută”, a spus Cristina Cioran, în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 feb. 2024, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă