Cristi Brancu sustine ca Andreea Tonciu va divorta? Ce spune prezentatorul despre problemele din casnicia ei

Publicat: 03 May. 2018, 13:29 Vedete

Dupa un scandal de zile mari de 1 Mai, pe Litoral, Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel, dau semne de divort.

Cristi Brancu sustine ca Andreea Tonciu va divorta? Prezentatorul tv care a colaborat si a avut-o invitata de nenumarate ori in platou pe bruneta isi da cu parerea. Acesta sustine ca, cu toate ca a vrut sa fie fata de casa, Tonciu nu a renuntat la firea ei. Sau la ce isi doreste cu adevarat de la viata ei.

Cristi Brancu sustine ca Andreea Tonciu a facut mari eforturi pentru a fi cu sotul ei. La fel cum si Adriana Bahmuteanu facea marturisiri serioase despre compromisurile facute de Tonciu pentru a fi in casnicie cu sotul ei.

“Iubirea înseamnă să fii TU. Și acum, și în veacul vecilor. Amin.
Și nimic nu trebuie să te schimbe, nicio opreliște, nicio constrângere. În dragoste nu există NU. Nu există NU AI VOIE. Ci doar ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORICE, ȘI LUMEA.

Vorbim despre povestea uneia dintre cele mai vesele fete din România. Se numește Andreea Tonciu. Indiferent dacă e genul tău, cititorule, sau nu, e bine să reții, în cunoștință de cauză, că Andreea Tonciu nu își număra bărbații din viața ei cu zecile. Nu a trăit niciodată cu un bărbat pentru banii lui. Poate doar dorința ei de a fi celebra a îndemnat-o către o sumedenie de gesturi, unele extravagante, altele mult prea frivole. Dar era felul ei gălăgios de a petrece, într-o lume de fete de oraș în care s-a simțit că peștele în apă.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 May. 2018, 13:29 Vedete
Pe aceeași temă