Cristi Borcea s-a opus ca fiul lui, Patrick, să dea BAC-ul! Motivul chiar este uluitor: ”Ar fi apărut suspiciuni…”

Publicat: 03 iul. 2020, 12:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Cristi Borcea s-a opus ca fiul lui, Patrick, să dea BAC-ul! Motivul chiar este uluitor: ”Ar fi apărut suspiciuni...”

Fiul de 23 de ani a lui Cristi Borcea, Patrick, s-a înscris la BAC, însă tatăl lui nu l-a lăsat să se prezinte la examen. Motivul ar fi acela că fostul acționar de la Dinamo nu și-a dorit ca numele lui să fie iar în centrul atenției!

În această sesiune, Patrick Borcea s-a înscris să dea examenul de Bacalaureat, însă a avut un mare ghinion chiar înainte de începerea probelor. Tânărul urma să susțină examenul la un liceu din comuna Cetatea, județul Dolj, acolo unde deține o afacere.

Borcea s-a opus ca fiul lui, Patrick, să dea BAC-ul

Chiar înainte de BAC, Patrick Borcea și-a rupt mâna la fotbal, dar chiar și așa ar fi putut să susțină examenul, însă tatăl lui nu a vrut să-l lase. Fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo ar fi putut să dea probele scrise la examen prin dictare, în baza unor documente medicale.

Cristi Borcea nu a fost însă de acord ca băiatul său să suțină examenul astfel, iar motivul l-a explicat chiar el.

Patrick s-a înscris la examenul de Bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Publicat: 03 iul. 2020, 12:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă