Prima apariție publică a lui Cristi Borcea după eliberare. Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa

Publicat: 27 nov. 2019, 12:13 Autor: Simona Vedete
Prima apariție publică a lui Cristi Borcea după eliberare. Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa

Cristi Borcea, în vârstă de 49 de ani, a ieșit din pușcărie în urmă cu trei săptămâni în urma pedepsei ispășite în„Dosarul Retrocedărilor”.

Astfel că fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo încearcă să profite din plin de libertate, astfel că, împreună cu soția sa, Valentina Pelinel, au fost prezenți la petrecerea de botez a copilului cuplului Anca Serea – Adrian Sână.

Borcea a fost văzut purtând un costum de culoare neagră și asortându-se vestimentar cu partenera sa de viață, fiind doar un zâmbet pe durata evenimentului, semn că acesta a trecut peste perioada nefericită din spatele gratiilor.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii, un băiat și două fete.

Fiul lui Cristi Borcea a făcut un anunț șocant

Fiul lui Cristi Borcea a anunțat că-și dorește să se angajeze ca paznic din dragoste pentru echipa sa favorită.

Dinamo este TOTUL. Este echipa mea de suflet și o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”, a declarat Patrick Borcea pentru doardinamo.ro. El a confirmat că încearcă să-l convingă pe tatăl său, după ce acesta va fi eliberat din închisoare, să revină în fruntea lui Dinamo: „Având în vedere ce înseamnă această echipă pentru mine, este normal că îmi doresc să revină într-o bună zi, dar prima dată să iasă și să o luăm pas cu pas.

Întrebat despre ce i-ar plăcea lui să facă la echipă, Patrick Borcea a dezvăluit: “Eu, sincer, aș lucra și ca paznic la Dinamo. V-am spus mai devreme de ce. Mi-ar plăcea să fiu conducător, dacă aș învăța întâi toate lucrurile ca să devin unul foarte bun, vă dați seama că mi-aș dori foarte mult”.

Publicat: 27 nov. 2019, 12:13 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă