COVID a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău! ”Regret că nu am făcut vaccinul. Daca nu mergeam la spital, muream acasă”

Publicat: 30 Sep. 2021, 11:01 Vedete

COVID a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău! Modelul a fost nevoită să cheme ambulanța la câteva zile după ce s-a infectat. Organismul începuse să-i cedeze, iar medicii au reușit s-o pună pe picioare. 

Alina Pușcău a văzut moartea cu ochii după ce s-a infectat cu varianta Delta a coronavirusului. După ce a semnalat simptome severe, ea a fost nevoită să cheme ambulanța.

Luni seară a ajuns la spital, în stare gravă. Modelul a dezvăluit că a luat virusul de la o prietenă, care a venit la ea acasă să o viziteze, fără să știe că are COVID-19.

Nevaccinată, Alina Pușcău a încercat să se trateze acasă, dar starea ei s-a agravat de la o zi la alta.

Alina Puscau

COVID a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău

Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…„, a dezvăluit Alina Pușcău.

Vizibil speriată de toată această experiență, ea a mai povestit faptul că medicii i-au zis că dacă nu mergea la spital, era cât pe ce să-și piardă viața.

La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzeam în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a adăugat Alina.

Publicat: 30 Sep. 2021, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă