Covid-19 face victime la Survivor România! Un concurent din echipa Faimoșilor a fost depistat pozitiv chiar înainte de îmbarcare

Publicat: 09 ian. 2022, 18:34 Autor: Maria Apostol General
Covid-19 face victime la Survivor România! Un concurent din echipa Faimoșilor a fost depistat pozitiv chiar înainte de îmbarcare

Duminică, 9 ianuarie, toți concurenții care au fost anunțați pentru Survivor trebuiau să se îmbarce către Republica Dominicană, pentru aventura vieții lor! Unul dintre faimoși va rămâne însă acasă, după ce a fost depistat cu Covid! 

Unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune, Survivor România ediția 2022, difuzat de Pro TV, a început cu stângul pregătirile. Prima veste proasta a venit atunci când concurenții și toată echipa de producție au fost anunțați că zborul spre Republica Dominicană a fost decalat cu câteva zile.

Cine este faimosul care are Covid

Astăzi, 9 ianuarie, cânt toată lumea trebuia să se îmbarce și să plece spre marea aventură, o altă veste șocantă i-a luat pe toți prin suprindere. CIAO.RO a aflat că unul dintre concurenții din echipa faimoșilor ar fi fost depistat cu Covid!

UPDATE 10 IANUARIE: Potrivit unor informații recente, se pare că faimosul infectat ar fi repetat testul Covid, chiar de mai multe ori, iar în cele din urmă ar fi ieșit negativ.

În echipa Faimoșilor întâlnim sportivi recunoscuți pentru performanțele lor, cum ar fi Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță, artiști recunoscuți internațional, Otilia, Xonia sau Emil Rengle, dar și personalități care au cucerit mediul online – Laura Giurcanu, TJ Miles sau Andreea Tonciu.

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie

Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară.

Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”.

 

Publicat: 09 ian. 2022, 18:34 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă