Cove, anunț de ultimă oră la Vorbește Lumea! Adela Popescu nu a venit în emisiune pentru că este bolnavă

Publicat: 12 Mar. 2020, 11:29 Vedete

Gabriel Coveșeanu și Adela Popescu formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de prezentatori! Deşi în fiecare dimineaţă apar împreună în emisiunea de la PRO TV, astăzi situaţia s-a schimbat din cauza unor probleme de sănătate pe care partenera sa de platou le are.

”Din păcate, colega mea Adela nu a putut să vină pentru că este bolnavă, este răcită așa că stă acasă. Dacă vi se întâmplă așa ceva, din păcate, profitați să stați cu copiii!”, a spus Cove în deschiderea emisiunii de la PRO TV, de joi.

Adela Popescu, mamă de băieţi

„Mi-am imaginat întotdeauna că voi avea fetiță. Însă, îmi dau seama că a fi mamă de băieți este cea mai adorabilă treabă care mi se putea întâmpla, pentru că au un fel unic de a-și iubi mama. Pe mine nu mă iubește nimeni cum mă iubește Alexandru sau cum reușește Alexandru să își exprime dragostea, îmi dau lacrimile, are câteodată momente când îmi face o declarație de mă topesc pur și simplu. Așa că băieții au ceva drăgălaș și sincer în comportament.

Despre băiețelul Radu sunt multe de povestit (râde), dar învăț de la fiecare cum să mă port cu celălalt. Sunt lucruri pe care le aplic în felul în care mă raportez la copii, dar pe care le aplic și la Radu, că ce să vezi, și Radu este un copil mai mic, uneori”, a declarat Adela Popescu.

Publicat: 12 Mar. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă