Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și Cove. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de platoul de filmare

Publicat: 30 Jun. 2020, 12:45 Vedete

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu despre relația ei cu colegul său de emisiune, dar a dezvăluit și cum percepe ea rolul pe care îl are în fiecare zi la Vorbește lume.

Adela Popescu este energică și mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare pe micile ecrane. Frumoasa blondină spune că acest lucru este și meritul partenerului ei de emisiune, cu care are o relație specială.

”Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu”, a declarat Adela Popescu pentru viva.ro

”Eu iubesc rolul de prezentatoare la Vorbește Lumea, deoarece nu am încercat altceva. Am prezentat o serie de evenimente unde m-am simțit foarte bine, dar nu se aseamănă. Cred că marele meu atuu este că nu am emoții și pot gândi limpede, în general. În ceea ce privește bucuria de a fi prezentatoare are clar legătură cu relația foarte bună pe care o am cu Gabriel, dar și relația cu echipa. Avem o echipă foarte bine sudată, nimic în emisiune nu este lăsat la voia întâmplării, și asta ne dă siguranța să fim creativi, să glumim. (zâmbește)”, a mai explicat blondina pentru aceeași sursă.

Adela Popescu, probleme grave de sănătate

Prezentatoarea TV a ajuns, zilele trecute, în stare gravă la spital în urma unor dureri de stomac. Medicii au decis s-o interneze, iar prima analiză pe care i-au făcut-o a fost pentru COVID-19. Din fericire, testul a ieşit negativ, iar vedeta a fost externată.

„Să știi că ieri de dimineață (n.r. joi) nu eram foarte liniștită, căci începusem să fac temperatură, nu avusesem până atunci, și mă durea în continuare burta destul de tare și eram cam speriată, nu-mi prea ardea de glume. Însă, după ce am mai făcut un set de analize am văzut că inflamația și infecția scad, scăzuse și temperatura, burta începea să nu mă mai doară, la ecografie lucrurile arătau din ce în ce mai bine. Voi continua câteva zile acasă să mai fac acest antibiotic, probabil că o să rămân cu branula. 

Dar sunt bine, sunt veselă, tu mă știi că greu mă întristez. Trebuie să mai fac câteva investigații, pentru că noi acum rezolvăm problema de acolo, dar trebuie să descoperim ce anume a cauzat-o. Vom mai face câteva investigații și acum, și săptămâna viitoare, sper să nu fie ceva grav, adică NU are cum să fie ceva grav”, a povestit Adela Popescu.

Publicat: 30 Jun. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă