Adela Popescu, de urgență la spital cu fiul cel mic: „Nu puteam nici să verbalizez durerea”

Publicat: 24 mart. 2023, 12:47 Autor: Camelia Vedete

Adela Popescu a trecut prin momente cumplite. Vedeta a fost internată de urgență cu fiul ce mic la spital, în urma unei erupții pe piele.

Adela Popescu a povestit totul despre un moment dificil prin care a trecut cu fiul ei cel mic. Vedeta a ajuns cu el la spital, de urgență, după ce băiețelul a avut o erupție pe piele.

Adela Popescu, de urgență la spital cu fiul cel mic

„Eu am avut noroc că, până în clipa asta, nu am avut probleme mari de sănătate, adică am avut febră, Mă rog, cum au toți copiii, mai ales cei care intră la grădiniță și la școală. Nu ascund că acum două luni am fost internată cu cel mic, pentru că a avut o erupție destul de agresivă pe piele. A fost pentru prima oară când am fost internată cu el în spital”, a declarat Adela Popescu la Antena Stars.

„Nu puteam nici să verbalizez durerea”

„Mărturisesc că zilele alea au fost ceva de eu nu am putut să postez. În mod normal postezi, pui, dar nu am putut. Adică eu nu puteam nici măcar să verbalizez durerea pe care o simțeam și îngrijorarea. Când copilul tău este în pericol, nu există nimic care să concureze cu asta, de niciun fel, adică nici măcar fericire nu e atât de intensă cum e durerea, ca intensitate mă refer”, a mai adăugat ea.

„În momentul în care fiul tău este în pericol sau are o problemă, atunci este ceva îngrozitor. Totuși, el nu avea o problemă gravă de sănătate, era ceva ce necesita tratament și supraveghere, dar nu i se punea viața în pericol. Eu nu vreau să mă gândesc ce simt mamele care sunt cu cei cărora li se pune viața în pericol”, a precizat artista.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv la un lucru pentru a salva bani

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv la un lucru pentru a salva bani. Când au facut un calcul, s-au înfuriat.

Vedetele sunt și ele afectate de inflația din România, iar Adela Popescu nu vrea să fie victima prețurilor prea mari, astfel că a luat o decizie importantă. Vedeta a spus că a renunțat să mai mănânce de la restaurante, deoarece a făcut un calcul care a enervat-o.

Din acest motiv a decis să facă mai multe cumpărături și să mănânce mai multă mâncare gătită acasă, iar astfel să economisească o mulțime de bani. Zis și făcut, deoarece și-a luat inima în dinți și a plecat la cumpărături, unde a umplut un coș plin de produse. Adela Popescu a venit și cu dovada foto, unde le-a arătat fanilor de pe Instagram câte lucruri a cumpărat.

”După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

Publicat: 24 mart. 2023, 12:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă