Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi! Vedeta TV a făcut anunțul: „M-am concentrat pe lucruri concrete…”

Publicat: 21 nov. 2022, 21:30 Autor: Camelia Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi! Adela Popescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Vedeta TV s-a despărțit pentru o lună de soțul ei, Radu Vâlcan, care a plecat în Thailanda.

Adela Popescu abia și-a ascuns lacrimile despărțirii de soț. Cu toate acestea, vedeta TV încearcă să fie tare pentru o lună și să își facă îndatoririle de mamă. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru filmările show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi!

Astfel, Adela Popescu spune că se va concentra pe lucruri concrete, pentru că este foarte greu cu trei copii de vârste diferite, plus proiectele pe care le are în desfășurare.

„Poza asta mi-a facut Radu la ultimul pranz inainte de plecarea lui in Thailanda.
Sigur, stiu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta si ce e rau se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂
Daca pana acum lacrimam nitel dupa despartirile de la aeroport, de data asta, m-am facut ca nu bag de seama golul din stomac si m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine interna, etc.
Pentru ca real, cu trei copii acasa cu programe diferite de dus-adus la scoala/gradi, optionale, activitati, cumparaturi, lansari de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de vaicareli.
In consecinta, doamna Doina, tu cand ai de gand sa vii la Bucuresti? Nu te-ai saturat de vacanta?”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu i-a făcut vânt lui Radu Vâlcan din patul conjugal!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii! Cei doi părinți nu mai au timp pentru ei, dar nici nu mai dorm împreună.

Adela Popescu a făcut publică o fotografie pe rețelele de socializare. În acea poză, Radu Vâlcan, soțul vedetei TV dormea în pătuțul copiilor. Se pare că nu a mai avut loc în patul conjugal.

Mai mult, toți sunt plecați în vacanță, în Atena, și sunt nevoiți să împartă o cameră de hotel. Cum cei mici doresc să doarmă în patul cel mare, prezentatorul TV s-a mulțumit și cu pătuțul pentru bebe.

„Dinamica unei familii cu cinci membri într-o cameră de hotel.”, a scris Adela Popescu în descrierea fotografiei în care soțul ei apare dormind înghesuit în pătuț.

Publicat: 21 nov. 2022, 21:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă