Adela Popescu a fost externată. Cum se simte acum vedeta

Publicat: 29 Jun. 2020, 11:20 Vedete

Adela Popescu a ajuns, zilele trecute, în stare gravă la spital în urma unor dureri de stomac. Medicii au decis s-o interneze, iar prima analiză pe care i-au făcut-o a fost pentru COVID-19. Din fericire, testul a ieşit negativ, iar vedeta a fost externată. 

Adela Popescu a petrecut cinci zile în spital din cauza unei inflamații a colonului. Din fericire, vedeta a fost externată vineri seară, continuând tratamentul cu antibiotic acasă. Investigațiile medicale vor continua pentru că încă nu se cunoaște cauza problemelor digestive ale prezentatoarei TV. Adela Popescu a intrat într-un dialog pe Skype cu colegul ei, Cove, la „Vorbește lumea”, și a explicat cum se simte. Aceasta a vorbit despre modul în care se simte și despre faptul că s-a speriat în momentul în care a început să facă temperatură.

Adela Popescu: „Începusem să fac temperatură

„Să știi că ieri de dimineață (n.r. joi) nu eram foarte liniștită, căci începusem să fac temperatură, nu avusesem până atunci, și mă durea în continuare burta destul de tare și eram cam speriată, nu-mi prea ardea de glume. Însă, după ce am mai făcut un set de analize am văzut că inflamația și infecția scad, scăzuse și temperatura, burta începea să nu mă mai doară, la ecografie lucrurile arătau din ce în ce mai bine. Voi continua câteva zile acasă să mai fac acest antibiotic, probabil că o să rămân cu branula.

Dar sunt bine, sunt veselă, tu mă știi că greu mă întristez. Trebuie să mai fac câteva investigații, pentru că noi acum rezolvăm problema de acolo, dar trebuie să descoperim ce anume a cauzat-o. Vom mai face câteva investigații și acum, și săptămâna viitoare, sper să nu fie ceva grav, adică NU are cum să fie ceva grav”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu, dietă neobișnuită după cele două nașteri

„Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc.

Avem o doamnă la platou care are grijă de noi și în fiecare dimineață ne face griș cu lapte. Și ne face un castron sănătos de griș. Nu am cum să nu mănânc, îți dai seama. Plus că avem tot timpul aniversări…mâncăm, ce să mai”, a declarat Adela Popescu, cu ceva timp în urmă.

 

Publicat: 29 Jun. 2020, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă