Cosmin Cernat a ajuns piele și os! Deși neagă probleme de sănătate, prezentatorul nu arată deloc bine!

Publicat: 06 May. 2020, 20:21 Vedete

Cosmin Cernat trece printr-un proces de transformare greu de înțeles, mai ales pentru un bărbat. Prezentatorul slăbește incredibil de mult, de la o zi la alta, încât a ajuns efectiv numai piele și os!

De când a ”retrogradat” profesional, fiind exclus din postura de prezentator al emisiunii Exatlon și pus să discute despre culisele emisiunii Survivor, Cosmin Cernat a tot trecut prin fel și fel de transformări, inclusiv fizice.

Au fost foarte mulți cei care au observat că a slăbit nejustificat de mult în ultima perioadă, însă el a pus asta pe seama dorinței sale personale, nicidecum din cauza vreunei probleme medicale.

N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, a explicat la un moment dat Cosmin Cernat.

Prezentatorul a fost surprins recent de paparazzii CIAO.RO prin oraș, la cumpărături, îmbrăcat lejer, ca de vară, într-o pereche de bermude care lăsau se i se vadă picioarele extrem de slabe. Imaginile cu el ne-au șocat, pentru că niciodată nu l-am văzut atât de uscățiv!

Greu de recunoscut, mai ales că purta și o pereche de ochelari de soare, Cosmin se întorcea de la cumpărături, și mergea cu privirea înfiptă în pământ, foarte preocupat de gândurile proprii.

 

 

 

 

 

 

Publicat: 06 May. 2020, 20:21 Vedete
Pe aceeași temă