Corina isi mentine silueta cu sporturi de iarna: „Am invatat sa ma dau cu placa acum 11 ani”

Publicat: 17 Jan. 2017, 11:53 Vedete
Corina isi mentine silueta cu sporturi de iarna: „Am invatat sa ma dau cu placa acum 11 ani”

De mai bine de zece ani, Corina (36 ani) asteapta cu nerabdare sosirea iernii, iar motivul acestei infrigurate asteptari este pasiunea ei pentru snowboarding.

Corinei ii place sa se dea cu placa pe partie, iar atunci cand nu poate ajunge in Austria sau Elvetia se multumeste si cu partiile din Romania. Cantareata si-a petrecut vacanta de iarna la munte, in Romania, impreuna cu baietelul ei, Robin (7 ani).

Fotografiile de fata sunt dovada vie ca iarna si Corina fac un duet foarte bun. Iata ce spune Corina despre pasiunea ei pentru snowboarding:

„Am invatat sa ma dau cu placa acum vreo zece-unsprezece ani. Am avut un instructor foarte bun inca de la inceput, asa ca in primele patru zile reuseam sa fac cat de cat si niste intoarceri. Este unul din sporturile mele de iarna preferate.

Asta e si unul din motivele pentru care sunt nerabdatoare de fiecare data sa vina iarna. Cel mai mult imi plac partiile Diamond Black pentru ca sunt un pic mai dificile si sunt mereu o provocare pentru mine. Mai bag si cate o tranta, dar partea buna e ca am si invatat sa-mi controlez foarte bine corpul atunci cand cad.

Alegand mereu partiile dificile, adica cele foarte abrupte, am si o viteza corespunzatoare care-mi creste usor adrenalina si-mi place. Cel mai mult imi plac partiile din Elvetia si Austria. La noi imi place Poiana Brasov, dar doar atunci cand nu e foarte aglomerat“.

Publicat: 17 Jan. 2017, 11:53 Vedete
Pe aceeași temă