Corina Bud, complet dezbracata pe internet. Fanii au avut reactii neasteptate

Publicat: 05 Jun. 2019, 12:33 News 3

Corina a socat din nou, de data aceasta cu doua poze in care apare fara haine pe ea.

Corina Bud, complet dezbracata pe internet. Cantareata face si face si isi surprinde fanii, pentru unii fiind un lucru placut, in timp ce pentru altii nu prea.

Se stie ca este lipsita de inhibitii si afiseaza tot timpul tinute nonconformiste si provocatoare, fiind una dintre cele mai spontane vedete din showbiz-ul romanesc.

Corina Bud, complet dezbracata pe internet

Corina Bud, complet dezbracata pe internet

In acest sens, in urma cu doar cateva zile Corina a incins Instagramul, dupa ce a postat doua poze cu ea complet dezbracata, iar in una din ele chiar i se vede complet un san.

Aceasta a mai avut poze provocatoare, pozand aproape dezbracata insa niciodata nu a ajuns atat de departe, incat sa posteze poze atat de…evidente.

Reactia fanilor la pozele nud ale Corinei Bud

Dupa cum era de asteptat, fanii au luat „foc” instant, si au sarit cu aprecierile si comentariile, care de care mai diverse si mai interesante.

„Sa nu iti pui silocoane niciodata, esti super sexi asa naturală deoarece ai sânii fermi! 👍😘😊”, „Uau ce poza faina, Corina”, „Si tabloul se numea “”O PARA-n bradulet””🤣”, „Ce sexy esti !!!👍♥️”,

„Corinaaaaaa!Superbă!🔥🔥🔥”, „Ce piept frumos ai”, „Frumos și provocator ❤️❤️❤️”, „Artă 👍🤘😎 !!”, „Acel moment când Corina Bud se transformă în Corina Nud”, „Ce ochi mari si frumosi ai Corina!”, „În sfârșit, mai vedem si noi ceva natural si frumos”.

Publicat: 05 Jun. 2019, 12:33 News 3
Pe aceeași temă