Copilul cu două capete, cazul unic în istorie! A șocat întreaga lume!

Publicat: 27 Nov. 2019, 12:59 Life
Copilul cu două capete, cazul unic în istorie! A șocat întreaga lume!

Un nou caz neobișnuit a șocat întreaga comunitate medicală! O tânără de 21 de ani din India a adus pe lume un copil cu două capete și trei brațe.

Babita Ahirwar aștepta cu nerăbdare momentul în care avea să devină mamă de gemeni. Doar că, pe 23 noiembrie, când a născut, a avut parte de șocul vieții. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, din India, a trăit un șoc cumplit în momentul în care și-a văzut pentru prima oară copilul, pe 23 noiembrie.

„Suntem șocați. Este incredibil. Toată lumea rămâne fără cuvinte când vede copilul. Nu ne vine să credem că bebelușul nostru are două capete”, a spus soțul Babitei, potrivit a1.ro. Medicii care au asistat la nașterea neobișnuită se declară depășiți de situație. În acest moment, caută experți în gemeni siamezi, pentru a afla ce se poate face.

Fenomenul se numește tribrachius parapagus, iar speranța de viață a copiilor nu este prea mare. Copilul (sau gemenii) se află sub observare continuă la spital. Deocamdată nu se știe dacă o operație va fi posibilă. Cei doi părinți, căsătoriți în urmă cu 18 luni, au fost devastați când și-au văzut prima oară copilul.

„Am simțit o avalanșă de emoții când asistentele mi-au pus copilul în brațe. Unul dintre capete era acoperit cu un prosop, așa că am crezut că este unul dintre gemeni. Când a dat la o parte prosopul, am văzut că primul nostru născut avea trei mâini și două capete”, a mai spus soțul Babitei. „Nu ne-am dorit decât un copil sănătos, normal, dar Dumnezeu a vrut să ne pedepsească în acest fel”, a adăugat tatăl.

 

Publicat: 27 Nov. 2019, 12:59 Life
Pe aceeași temă