Copiii care se transforma in piatra! Cei 5 micuti ai familiei devin statui si nimeni nu-i poate salva! Ce se intampla cu pielea lor

Publicat: 12 Jun. 2018, 21:00 Life

Imaginile cu modul in care arata palmele si talpile lor te vor soca.

O familie din Pakistan traieste o adevarata drama de ani de zile. Cei 5 copii ai familiei sufera de o boala care ii transforma usor in statui de piatra. Habibullah Bhatti, 19, Mehrunisa, 15, Nasebullah Bhatti, 10, si Khairunisa, 6, sunt victimele pentru care medicii pot face foarte putin, spre deloc.

Sansele sa suferi de aceasta boala sunt de 1 la 200.000, fiind o boala extrem de rara care face ca peste maini si picioare sa creasca un strat foarte gros de piele.

Cei doi frati si cele 3 surori au fost consultati de mai multi doctori, dar din pacate nimeni nu a putut face nimic. Acum ei nu mai pot sa poarte deloc niciun fel de incaltaminte din cauza durerii.

Parintii celor 5 copii sunt ingrijorati deoarce cauza problemelor lor este incurabila. “Acum trei ani fata mea a inceput sa aiba pe picioare o afectiune ciudata. Un strat gros de piele crestea pe picioarele ei care a devenit tare ca piatra in doar cateva luni de zile. Am dus-o la un doctor la noi in sat care i-a dat o crema cu care sa se unga pe picioare, dar fara efect. Cateva luni mai tarziu toti ceilalti copii ai mei au luat boala”, a povestit tatal copiilor.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jun. 2018, 21:00 Life
Pe aceeași temă