Connect-R, mărturisiri din adolescență: „Când eram amărât, credeam că oamenii care au…”

Publicat: 24 Aug. 2020, 11:21 Vedete

Connect-R mărturisește că nu a avut o copilăriea prea frumoasă și nici foarte ușoară. Cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada când acesta era copil.

Artistul a avut parte de momente grele în copilărie și multă vreme s-a ferit să vorbească despre ele.

Connect-R credea că fericirea constă în lucrurile materiale. Când era mic, credea că cei mai fericiți erau cei care aveau mâncare. Apoi, când a crescut și a început să câștige bani, credea că fericirea constă în hainele de firmă. Apoi, când a început să facă bani din concerte, și-a dat seama că fericirea e atunci când întorci cheia în ușa de la apartamentul proaspăt cumpărat.

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți. Am mai crescut și am zis ‘gata, domle’, știu fericire e atunci când îți permiți haine multe și de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârți cheia în ușa primului apartament. Cu banii strânși din concerte și cu un credit la o bancă, am reușit să-mi iau un apartament în Giulești. 3 camere, parter. Ce vorbești Frant! Gata, fericire pe mine”, a mărturisit cântărețul, arată spynews.

Cu ce se ocupa Connect-R înainte de a deveni celebru

Artistul era acum mulți un ani un simplu vânzător de ziare. Nici măcar rudele sale nu credeau în el și în potențialul pe care îl avea. A luptat pentru a ajunge unde își dorea și a demonstrat tuturor faptul că poate să își depășească limitele. Connect-R a mărturisit că ”nimeni nu dădea 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare”.

Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a scris artistul.

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R la Instastory.

Publicat: 24 Aug. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă