Confruntare între Theo Rose și Irina Rimes pentru un concurent Vocea României – „Hai să îi cântăm și el să aleagă!”

Publicat: 16 sept. 2022, 21:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Confruntare între Theo Rose și Irina Rimes pentru un concurent Vocea României!

Confruntare între Theo Rose și Irina Rimes pentru un concurent Vocea României! Mulți concurenți talentați sunt prezenți în sezonul 10 Vocea României, iar printre ei se numără și un fost concurent al sezonului 7 Românii au talent, Eduard Stoica.

Confruntare între Theo Rose și Irina Rimes pentru Eduard Stoica

Puștiul de 16 ani a reușit să îi impresioneze pe Smiley, Theo Rose și Irina Rimes, iar cele două antrenoare au purtat o „bătălie”, pe scenă, pentru a-l câștiga pe Eduard.

„Îți dai seama că dacă ne batem, o facem pentru un băiat de 16 ani?”, a întrebat-o Irina pe Theo, care a încercat să îi câștige simpatia adolescentului prin complimente: „Ce frumos ești! Dar ce bine îți stă cu părul lung!”.

Theo și Irina au ales să îl poziționeze pe Eduard în scaunului lui Tudor Chirilă și să interpreteze câte o melodie: „Hai să îi cântăm și el să aleagă!”, a propus Irina Rimes. Deși adolescentul a apăsat butonul și s-a întors pentru ambele momente, acesta a ales să continue parcursul din cadrul emisiunii alături de Smiley și Theo Rose.

Smiley și Theo Rose, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș de la The Motans, antrenorii sezonului 10 Vocea României

Mari surprize pentru Vocea României care revine cu cel de-al 10-lea sezon la ProTV!! Scaun dublu, noi antrenori și o nouă regulă a concursului sunt o parte din componentele sezonului 10. Fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe.

Pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Și nu doar că vor stă pe același scaun ci pentru prima emisiune par că s-au și vorbit să se asorteze vestimentar!

Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș de la The Motans. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Publicat: 16 sept. 2022, 21:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă