Colaborarea momentului! Tecsan feat. Amna lansează „ÎN GER”: „De multe ori mi-am lăsat Îngerul în ger, din cauza faptelor pe care le-am făcut…”

Publicat: 31 ian. 2024, 14:25 Autor: Dora Bazavan Vedete

Doi artiști talentați, Amna și Tecsan, lansează o super piesă de dragoste, „ÎN GER”, în colaborare cu  MusicLover. Muzica și textul sunt scrise de Tecsan, alături de Cătălin Năstase, Alexandru Leceanu, Mircea Pavalcu iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan. Rezultatul este unul de top!

Amna și Tecsan și-au unit forțele și au lansat o piesă unică, cu un mesaj puternic.

„Colaborarea cu Tecsan a venit de la managerul nostru, Marius Chină. Eu și Tecsan ne-am cunoscut cu puțin timp înaintea clipului, înainte să tragem vocile pentru piesă. „ÎN GER”  este o piesă foarte sensibilă, profundă, despre viață, despre oameni, despre trădare și despre iubire în același timp, are un subiect pe care nu ai cum să nu îl înțelegi și să nu îl simți!”, povestește Amna.

Colaborarea momentului! Tecsan feat. Amna lansează „ÎN GER”

„Piesa „ÎN GER” reprezintă o etapă din viața  mea, de multe ori mi-am lăsat Îngerul în ger, din cauza faptelor pe care le-am făcut și, cu toate acestea, el a fost și este în continuare alături de mine! Poate sună ciudat, dar am momente când îi cer ajutorul, pentru că sunt o persoană care duce o luptă interioară. Versurile sunt o călătorie emoțională, prin experiențele și relația mea cu Îngerul.

De la rugăciunile copilăriei în fața întunericului până la cererile de putere și protecție în fața provocărilor și tentațiile mici ale vieții, în final Îngerul meu a crescut și am „evoluat împreună” de la prezența blândă până la o forță ce se adaptează odată cu momentul.

Colaborarea cu Amna a venit ca o piesă ce trebuie șlefuită. Pentru mine Amna este o artistă completă, un artist sensibil care poate simți imediat rezonanța și frecvența oamenilor, cum și a unei piese ce nu are „cortină”,  un caracter frumos și sincer mereu va căuta să exprime adevărul. Anii de muncă și-au spus cuvântul!

Amna știe să livreze și să pară uneori totul mai simplu. Eu nu o consider doar o artistă, este ca și sora mea. Această piesă reprezintă și o vorbă ce nu este scrisă: „Ce rost are să cucerești lumea dacă îți pierzi sufletul?”, ne-a spus și Tecsan, recunoscător pentru această piesă dar și pentru colaborarea cu Amna.

Publicat: 31 ian. 2024, 14:25 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×