Codin Maticiuc, dezvăluiri despre cel mai temut interlop din România: ”Nu poate fi contestat de niciun rival”

Publicat: 26 nov. 2021, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete

„Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, noua carte scrisă de Codin Maticiuc, a stârnit reacții din cele mai diverse. Publicul s-a împărțit în tabere, dar interviul dat de autor va reuși să liniștească apele. 

Materialul biografic despre viața lui Ion Balint, liderul clanului Cămătarilor, cuprinde o serie de dezvăluiri despre care CANCAN.RO a relatat încă de dinainte de lansarea cărții. La Palatul Bragadiru, acolo unde a avut loc conferința de presă, cei doi protagoniști nu au ezitat să ofere amănunte importante.

Bătăi, răfuieli sau pedepse executate sunt doar câteva dintre elementele de care a vorbit Nuțu Cămătaru în întâlnirile sale cu Codin Maticiuc.

„Faptul că sunt cunoscut m-a ajutat să pătrund în mediul lui Nuțu Cămătaru. Prima mea carte s-a vândut pentru că eu aveam notorietate, nu pentru că era atât de bună. Mi-a fost mai puțin greu să mă integrez în mediul lui decât aș fi crezut. (…) Cred că Nuțu e incontestabil!”, a declarat Maticiuc. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Codin Maticiuc vrea să înfieze un copil

În ceea ce privește viață să personală, de când a devenit tată, Codin pare schimbat.

Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani. M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat.Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult. Poate doar e empatie descoperită pentru părinții unui copil în suferință”, a explicat pentru CIAO.RO.

Întrebat dacă își mai dorește copii, Codin a avut un răspuns surprinzător: ”Ne dorim să și infiem”, a mai declarat acesta.

Publicat: 26 nov. 2021, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă