Codin Maticiuc, declarații incredibile despre Gina Pistol. Ce a putut să spună despre frumoasa blondină întrece orice imaginație: ”A fost cea mai pasională femeie din viața mea”

Publicat: 16 Oct. 2020, 08:45 Vedete

Codin Maticiuc este cunoscut pentru talentul său de a cuceri orice femeie doar cu câteva cuvinte. Celebrul crai de Dorobanți a acceptat invitația într-o emisiune de televiziune, acolo unde a făcut dezvăluiri incredibile despre femeile din viața lui.

Codin Maticiuc a fost prezent recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul a intrat cât de mult a putut în intimitatea fostului burlac.

Astfel, în timpul unei probe, cu o listă de 10 nume în față, Codin a făcut un top 3 al celor mai pasionale femei din viața lui. Așa am putut afla faptul că Gina Pistol ocupă primul loc în clasament. Cei doi au avut o relație de 8 luni, însă lucrurile nu au mers cum ei se așteptau și în final s-au despărțit.

Tot aproximativ 8 luni a avut și o relație cu artista Anna Lesko. Cântăreața a ocupat locul doi în topul realizat de Codin Maticiuc. Lista a fost completată de actrița Maria Dinulescu, despre care afaceristul a declarat că relația cu ea nu a durat mai mult de 10 zile, însă pasiunea dintre ei a fost una extrem de intensă.

Totodată, Codin a mai dezvăluit și faptul că a avut o relație și cu  Diana Dumitrescu, fosta prezentatoare de la Mireasa.

În final acesta a declarat cine este femeia care nu i-a răspuns niciodată la avansuri. Se pare că Adina Halas, fosta asistentă a lui Mircea Badea l-a refuzat mereu pe Codin, iar dezamăgirea se putea vedea cu ușurință pe chipul acestuia.

Codin Maticiuc, de la ”Crai de Dorobanți” la tătic cu acte în regulă! Cum i s-a schimbat viața

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat foarte mult de când a devenit tată. Toată atenția se îndreaptă acum spre micuța lui, Smaranda.

”De fapt împingeai o roabă cu votcă, modest din fire tu 😉. Dar să recunoaștem, viața de acum este mult mai palpitantă 🙏❤”, scrie cineva.

„Ești mult mai șmecher acum”, „Ai cel mai de preț diamant: FAMILIA”, „Alte vremuri.Dar acum eşti mai fericit cu ceea ce împingi.🤗”, „Între timp ai devenit mai șmecher , nu orice are privilegiul de a împinge un căruț de bebe ❤❤❤”, „Acum e smecheria !!! Lasa atunci cu fițe!!! ❤️❤️❤️”, sunt alte mesaje pe care le-a primit.

 

Publicat: 16 Oct. 2020, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă