Codin Maticiuc, de la ”Crai de Dorobanți” la tătic cu acte în regulă! Cum i s-a schimbat viața

Publicat: 10 aug. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

”Craiul de Dorobanți”, Codin Maticiuc, este tătic cu acte în regulă. Anul trecut, în luna aprilie, omul de afaceri a devenit tatăl unei fetițe pe care a numit-o Smaranda. Iar imaginile cu el din spațiul virtual sunt un adevărat deliciu!

Obișnuit cu ”viața de noapte”, Codin Maticiuc a devenit o persoană extrem de responsabilă în momentul în care fiica lui a venit pe lume. În spirit de glumă, ”Craiul de Dorobanți” a scris un mesaj pe Instagram: ”Vă jur că la un moment dat am fost foarte șmecher, la munte mergeam doar la Susai și de împins împingeam maxim o roabă cu vin”. Evident, imaginile postate cu micuța în cărucior au impresionat mulți utilizatori care i-au dat inimioare.

Codin Maticiuc, de la ”Crai de Dorobanți” la tătic cu acte în regulă! Cum i s-a schimbat viața

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat foarte mult de când a devenit tată. Toată atenția se îndreaptă acum spre micuța lui, Smaranda.

”De fapt împingeai o roabă cu votcă, modest din fire tu ?. Dar să recunoaștem, viața de acum este mult mai palpitantă ?❤”, scrie cineva.

„Ești mult mai șmecher acum”, „Ai cel mai de preț diamant: FAMILIA”, „Alte vremuri.Dar acum eşti mai fericit cu ceea ce împingi.?”, „Între timp ai devenit mai șmecher , nu orice are privilegiul de a împinge un căruț de bebe ❤❤❤”, „Acum e smecheria !!! Lasa atunci cu fițe!!! ❤️❤️❤️”, sunt alte mesaje pe care le-a primit.

https://www.instagram.com/p/CDs1MdXn7Dy/

Fetița poartă același nume ca al bunicii

În luna aprilie a anului trecut, Codin Maticiuc a devenit pentru prima oară tată, iubita acestuia născând în Miami, în condiții optime, iar micuţa a primit numele de Smaranda, ca cel al bunicii ei.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat atunci Codin Maticiuc, la Antena 1.

Publicat: 10 aug. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×