Codin Maticiuc, arestat la Monte Carlo! ”Noi eram în chiloți. Ne-au băgat într-o baie”

Publicat: 01 Dec. 2021, 10:47 Vedete

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Codin Maticiuc a ieșit la iveală! Polițiștii din Monte Carlo l-au arestat de două ori într-o singură noapte, în timpul unor petreceri. 

„Aventurile” lui Codin Maticiuc sunt multe, dar, poate, rând pe rând, le va dezvălui, la un moment dat, pe toate. Exact cum este cazul episodului din Monte Carlo, unde Codin a fost arestat, în aceeași noapte, de două ori. În stilul caracterisic, în următorul episod de podcast, autorul romanului „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” dezvăluie amănunte „spumoase” despre această experiență.

„Încercau, cumva, prin gesturi să ne facă să ieșim afară. Ei nu voiau să intre acolo. Niciun bodygurad nu voia să intre după noi, efectiv. Erau în costum, în pantofi și se gândeau: «Intrăm așa, care-i procedura?» Până la urmă, noi am ieșit afară, normal, oamenii ne luaseră hainele de pe jos. Ne-au luat, ne-au băgat în prima baie. Pac, au intrat, ne-au acoperit. Noi eram în chiloți. Ne-au băgat într-o baie și ne-au pus hainele pe noi. Între timp, au chemat poliția și pompierii. Acolo nu vine salvarea, la Monaco, vin pompierii.

Am ieșit afară. Pe mine n-au preluat niște polițiști, iar pe el l-au preluat ăștia de la SMURD, că-i curgea sânge. Pompierii lor l-au legat efectiv de targă, pentru că el gesticula și zicea: «Vreau să rămân să beau»”,  a declarat Codin. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru

Maticiuc spune că a primit acceptul lui Nuțu de a sta în preajma sa în ultimii cinci ani și așa s-a născut această carte.

Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu.

Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.

Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru Inamicul Public Numărul Unu.

5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotriva anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru„, a scris Maticiuc pe Facebook.

Publicat: 01 Dec. 2021, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă