Clipe de groază pentru Ionuț Belei, câștigătorul ”Chefi la Cuțite”, sezon 8. A ajuns de urgență la spital

Publicat: 18 Dec. 2020, 11:33 Vedete

Ionuț Belei, câștigătorul celui de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite”, a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri în zona pieptului și dificultăți de respirație. Medicii i-au făcut investigații.

Câștigătorul celui de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite”, Ionuț Belei, a ajuns de urgență la spital. Tânărul a acuzat dureri în zona pieptului și a avut dificultăți de respirație. Concurentulul i-a fost făcut și testul pentru noul coronavirus, rezultatul ieșind negativ.

”Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn. Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav”, a dezvăluit câștigătorul, arată Cancan.

”Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. Nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine. Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine”, a declarat Ionuț Belei la Antena Stars.

Ionuț Belei, concurentul care a plecat acasă cu 30.000 de euro

Seara trecută s-a dus o bătălie incredibilă între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru. Cei trei finaliști și-au ales singuri echipele alături de care au dorit să lupte până la capăt și au trecut prin probe de foc. Însă, la final, un singur concurent a reușit să fie cu puțin peste restul finaliștilor. Marele câștigător celui de-al optulea sezon „Chefi la Cuțite” este Ionuț Belei. Concurentul a câștigat suma uriașă de 30.000 de euro!

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 18 Dec. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă