Cleopatra Stratan, super sexy la un eveniment! Ce rochie a purtat artista!

Publicat: 30 sept. 2021, 18:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cleopatra Stratan face furori oriunde se duce. Are o imagine bună, este cuminte, educată și are un soț la fel de tânăr și de frumos ca ea, pe Edward Sanda!

Zilele trecute, proaspăta doamnă Sanda a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a atras toate privirile! Cleopatra Stratan a venit însoțită de soțul ei, Edward Sanda, care a sorbit-o din priviri toată seara. Avea și de ce să fie mândru pentru că tânăra artistă care i-a devenit soție a îmbrăcat o rochie albă, mulată, cu spatele gol, care i-a pus în evidență silueta și talia de viespe! Toată atenția a fost îndreptată către frumoasa Cleopatra care avea o imagine angelică. Nu degeaba i-a promis iubire veșnică artistul Edward Sanda! Cei doi sunt mereu veseli, cu zâmbetul pe buze, nu se sfiesc să facă gesturi tandre în public și nu se plictisesc niciodată atunci când sunt împreună. Se completează atât pe plan personal cat și profesional. La evenimentul unde au fost prezenți, Edward a avut grijă de soția lui, i-a făcut poze și filmulețe pentru postările de pe social media, în timp ce Cleopatra știa exact ce mișcări trebuie să facă. Se completează din priviri și asta e tot ce contează!

 

Publicat: 30 sept. 2021, 18:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă