Cleopatra Stratan și Edward Sanda refuză să-și termine studiile. Ce planuri de viitor au cei doi artiști

Publicat: 25 Nov. 2021, 14:02 Vedete

Cei doi artiști, proaspăt căsătoriți, sunt de părere că studiile superioare nu-i va ajuta în cariera lor muzicală, motiv pentru care au pus facultatea pe ”pauză”. 

Spre surprinderea multora, Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani, și Edward Sanda, care are 24 de ani, s-au căsătorit în luna august a acestui an. Cum era de așteptat, s-au mutat apoi împreună. Iată că cei doi artiști continuă să-și surprindă publicul cu planurile lor de viitor.

Cleopatra Stratan a anunțat că nu vrea să urmează o facultate și a explicat și motivul pentru care a făcut această alegere.

Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a motivat Cleopatra Stratan într-un mesaj pe Instagram.

Edward și Cleopatra vor să-și deschidă o afacere

Se pare că și soțul ei, Edward Sanda, se află în aceeași situație. Vede doar muzica în viitorul lui și nu consideră studiile superioare o prioritate.

Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate, și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate, o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a declarat Edward Sanda în cadrul unei emisiuni.

Cât despre posibilitatea apariției unui copil în viața lor, cei doi artiști se declară pregătiți pentru acest moment.

Păi am primit tot felul de întrebări, vă întoarceți trei? Ne-am întors tot noi doi, dar, da, ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe! Când o vrea Dumnezeu!”, a declarat Edward Sanda pentru CIAO.RO.

Publicat: 25 Nov. 2021, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă