Claudia Pătrășcanu o atacă din nou pe Bianca Drăgușanu. Ce are de spus artista de această dată: ”Această femeie…”

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:41 Vedete
Claudia Pătrășcanu o atacă din nou pe Bianca Drăgușanu. Ce are de spus artista de această dată: ”Această femeie…”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este departe de a se fi încheiat! Cântăreața a făcut din nou declarații acide la adresa blondinei, în cadrul unei emisiuni TV.

Între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-a iscat un conflict în momentul în care blondina a început o relație cu Gabi Bădălău.

Este deja cunoscut scandalul dintre cei doi soți care continuă și în prezent în sălile de judecată.

De la ce a pornit scandalul între cele două

Se pare că Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații neașteptate în urmă cu câteva zile. Blonda a susținut faptul că artista l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău atunci când a fost la Constanța să-și ia copiii.

Replica în ceea ce privește acuzațiile aduse nu a întârziat să apară, astfel Claudia Pătrășcanu a ținut să îi transmită blondinei un avertisment.

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

”Dumneai nu are nicio legătură și nicio treabă. Consider că, cu cât vorbește mai puțin de mine sau despre situația noastră, ar fi mult mai bine”, a mai spus artista.

Ce spune artista despre Gabi Bădălău

Mai mult, artista a vorbit și despre relația cu cel care îi este încă soț. Claudia a explicat faptul că nu o să aibă liniște până când nu se va face dreptate.

”Ce mă interesează pe mine și ce ține mine, consider că voi merge cât mai departe, voi face cât mai posibil să aflu ce s-a întâmplat cu dosarele de la Bolintin, Constanța și voi bate la ușile instituțiilor și voi încerca public să ies atunci când consider că nu mai pot. Sper să-și facă treaba cei de la Protecția Copilului”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă