Claudia Pătrășcanu, amenințată cu moartea. Artista face acuzații grave: „Mi-a spus că plătește un om să mă arunce în râpă”

Publicat: 06 Feb. 2021, 09:14 Vedete

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat. De această dată artista a făcut acuzații extrem de grave la adresa fostului său partener, dezvăluind faptul că acesta ar fi amenințat-o cu moartea.

Claudia Pătrășcanu continuă să facă dezvăluiri halucinante despre cel care i-a fost partener de viață. Cântăreața susține că trăiește un coșmar din cauza acestuia, ba mai mult decât atât ar fi primit chiar și amenințări cu moartea din partea afaceristului.

”Mi-a spus că plătește un om să mă arunce în râpă”

Claudia Pătrășcanu a povestit faptul că, în urmă cu un an de zile se afla la filmările unui videoclip, iar atunci ar fi primit amenințări cu moartea.

”Numai mesaje jignitoare, nu știu ce au cu mine, nu pot să îmi explic. Am primit amenințări cu moartea anul trecut, când mi-au zis să am grijă ce fac, ce zic pe la TV. Consider că sunt o mamă curată și nu îmi e teamă de nimic. Mi-a spus că plătește un om să mă lovească, să mă arunce în râpă”, a povestit cântăreața.

Mai mult decât atât, vedeta a mai povestit că i-a trimis mesaje fostului socru, în care i-a cerut ajutorul, pentru că își dorea un divorț pe cale amiabilă.

„Mesajele mele către fostul meu socru au fost doar de implorare, nu le-am cerut nimic. Scopul meu ca mama este să îi duc pe un drum bun, să îi fac bărbați valoroși. Ei pot să facă ce doresc, mă simt împlinită, merg cu o mașină din 2005, chiar dacă când m-au dat afară din casă mi-au luat absolut tot. Fostul meu socru nu știu cât se implică sau se interesează, dar știu cine a adus această situația, este mama lui, poate nu tatăl, dar vă asigur că cel mai mult mama. Ce mamă ar putea să facă atâta rău? Nu le-am făcut nimic, doar am vrut să ies din această căsnicie. Am cerut un divorț amiabil, nimic nu au vrut. Le-a fost mai simplu să batjocorească”, a mai povestit Claudia.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Feb. 2021, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă