Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: ”Îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino”

Publicat: 22 Jan. 2021, 09:10 Vedete
Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: ”Îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat. Artista a făcut recent declarații halucinante la adresa familiei fostului său partener. Aceasta susține că fosta soacră împreună cu fiul ei îi luau banii pe care îi făcea la cântări.

Ieri, a fost o zi grea pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru că cei doi au fost nevoiți să se prezinte în fața instanței pentru a lua o decizie în ceea ce privește neînțelegerile dintre ei, dar din nefericire aceștgia nu au ajuns nici de această dată la un numitor comun.

La ieșirea din Tribunal, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre familia fostului său soț. Artista și-a acuzat fosta soacra de fapul că i-ar fi luat banii din cântări, iar pe fostul său soț de faptul că juca bani la cazino.

”În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

”Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei”,  a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău, reacție neașteptată după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău pare decis în acest moment să lupte pentru viitorul copiilor lui. Astfel, spre surprinderea multora afaceristul a explicat faptul că nu își dorește să îi despartă pe copii de mama lor, însă consideră faptul că alături de el copii lui vor avea un viitor mai bun.

Totodată, Bădălău a dorit să sublinieze faptul că fosta sa soție este o mamă bună, însă lucrul care îl deranjează cel mai mult este că nu încetează cu scandalurile în presă.

”Eu îmi doresc o educație și un viitor cât mai bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească pentru că ne-am despărțit de doi ani de zile și ea o ține în tot felul de circuri și scandaluri care nu sunt de noi și nici de copiii noștri când or afla. Este circul ei și o las să își facă jocul. Suntem în instanță și respect decizia instaneței.

Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și familia mea, ei sunt cei care mă fac să lupt pentru viitorul lor, asta nu înseamnă că ea nu este o mama cum trebuie. Eu îmi doresc custodie comună, eu nu vreau niciun război cu fosta mea soție, calitatea de părinți o să o aveam toată viața”, a spus Gabi Bădălău în cadrul unei emisiuni TV, după declarațiile fostei sale partenere.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Jan. 2021, 09:10 Vedete
Pe aceeași temă