Ciprian Rogojan are o noua iubita. A trecut peste despartirea de Amalia Stefan, horoscopista emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”

Publicat: 19 Jul. 2019, 12:20 News 3

"Cici" este un politician care a cochetat si cu viata de artist care a avut si un mandat de senator.

Ciprian Rogojan are o noua iubita. Acum se iubeste cu Alina, cu care pare sa aiba o relatie destul de serioasa, si nu se sfieste sa se afiseze cu ea.

Ciprian Rogojan are o noua iubita

Ciprian Rogojan are o noua iubita

„Suntem împreună de un an și am încercat să fim amândoi discreți, pentru binele nostru. Mie publicitatea multă nu mi-a adus noroc. Ce pot să spun, amândoi suntem părinți de băieți!

Coincidență fericită, pe băiatul meu îl cheamă fix ca pe băiețelul ei, amândoi poartă prenumele Luca și Mihai. Momentan, ne aflăm toți patru în vacanță, la plajă, într-o frumoasă țară. Suntem bine și fericiți” a spus acesta, potrivit Libertatea.

Ciprian Rogojan a fost unul dintre membrii trupei Sistem, dar si fost senator intre 2012-2016, dar si sef de cabinet la Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comert si Anteprenoriat.

Dupa ce i s-a terminat mandatul in Parlament, barbatul, in varsta de 42 de ani, s-a intors la vechea sa pasiune, si anume muzica. Astfel ca impreuna cu Doru Todorut (Deepcentral) au format proiectul 2 Gents.

In acest moment este fericit ca baiatul sau pare sa-i fi mostenit pasiunea. „Și Luca iubește muzica, face canto, pian, nu bate în butoaie, are un set de tobe acasă”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 19 Jul. 2019, 12:20 News 3
Pe aceeași temă