Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil! Cei doi s-au căsătorit în secret

Publicat: 17 May. 2021, 16:09 Vedete

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în secret zilele acestea, iar la eveniment au luat parte oamenii de suflet, familia și prietenii. Recent, soția prezentatorului TV chiar a postat și o serie de imagini pe rețelele de socializare de la marele eveniment, arătând chiar certificatul de căsătorie!

Alături de ei s-a aflat și cuplul Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu, fiind părinții lor spirituali. Prezentatorul de la ”Neatza” și Gabriela Prisăcariu s-au simțit excelent alături de nași, invitați și familie, au mâncat, au dansat și s-au bucurat de fiecare moment, în prima zi de relaxare a restricțiilor! Evenimentul a fost unul de poveste. Pe social media, cei doi au primit numeroase reacții din partea urmăritorilor, urându-le cuvinte frumoase, lăudându-i și spunându-le cât de frumos le stă împreună, arată Spynews.

Pentru marele eveniment, Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace o rochie albă, spectaculoasă, dar și o coafură pe măsură și un makeup natural. Ieri, partenera de viață a prezentatorului TV a ales să poarte un ilec din argint în formă de fluture cu pietricele, iar imaginea a fost încărcată și pe rețelele de socializare. Și se pare că Gabriela a ales să schimbe din nou ținuta, căci la ieșirea de la ceremonie, aceasta purta o rochie de culoare roz pal.

Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului. Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut. Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

Publicat: 17 May. 2021, 16:09 Vedete
Pe aceeași temă