Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc. Unul dintre ei e somer

Publicat: 07 Nov. 2018, 11:01 Vedete
Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc. Unul dintre ei e somer

Marti seara, prezentatorul meteo de la PRO TV a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la spital. Acolo a fost operat de medici.

Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc. Numele lor sunt Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă. Ambii sunt tineri. Unul este somer si asteapta ca la Clinica de Cardiologie sa se faca angajari. Asteapta de luni bune un loc de munca cu acte si un venit stabil.

Unul dintre medicii care l-a operat pe Florin Busuioc sustine ca e intr-o stare fragila. Este in continuare sedat. „Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant”, a marturisit medicul.

Florin Busuioc a fost operat la Craiova

Cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc. Unul dintre ei e somerIn oras exista Clinica de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară (în curtea Spitalului Judeţean din Craiova). Inaugurata in aprilie si cu dotari la standarde europene, clinica nu functioneaza. Nu are medici si este folosita ocazional. Seful clinicii, dr. Octavian Istrătoaie, a fost de negăsit aseară.

Protocolul spune ca medicii sa il sune pe el inainte de a efectua o operatie in sala din clinica. Dar aseara, dr. Octavian Istrătoaie nu a raspuns la telefon, apoi si-a inchis aparatul mobil. Atunci managerul Spitalului Judetean si-a asumat responsabilitatea si a aprobat operatia.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Nov. 2018, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă