Cine sunt, de fapt, fanii Andrei în România. Are cei mai mulți simpatizanți în acest eșantion

Publicat: 15 May. 2020, 18:11 Vedete
Cine sunt, de fapt, fanii Andrei în România. Are cei mai mulți simpatizanți în acest eșantion

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, dar puțini știu, de fapt, din ce categorie de vârstă fac parte cei care ascultă cel mai mult piesele ei. Ultima melodie lansată de Andra, în urmă cu două săptămâni, a ajuns deja la peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube.

Cine sunt fanii Andrei în România

Andra a ajuns deja la aproape două decenii de când a debutat pe scena muzicii românești. În 2001, pe când avea doar 14 ani, frumoasa cântăreață lansa primul ei album, intitulat simplu, ”Andra”. Piesele ei au prins foarte bine la public și au ajuns chiar în topurile muzicale românești în acea perioadă.

În 2010, Andra a decis să facă anumite schimbări în stilul muzical și a demonstrat din nou că are o voce care poate acoperi orice fel de melodii. S-a orientat și spre muzica dance, iar hit-urile ”Abelia” și ”Something New” au reprezentat, fără îndoială, unele dintre cele mai bune melodii ale anului în România.

Mereu cu zâmbetul pe buze și dispusă oricând să interpreteze piese din orice fel de repertoriu, Andra a câștigat simpatia publicului românesc și s-a menținut constant în topurile muzicale. Chiar dacă piesele ei vizează mai multe categorii de public, totuși, există un anumit segment pe care Andra l-a cucerit definitiv.

Este vorba despre copiii și adolescenții români. În cadrul celui mai important eveniment dedicat copiilor, ” Nickelodeon Kids’ Choice Awards”, Andra a fost votată drept ”Cel mai iubit star din România”. Artista a adunat mai mult de 50% dintre voturi și astfel i-a devansat lejer pe ceilalți nominalizați, Gașca Zurli, Irina Rimes și Alina Eremia.

Andra urma să fie premiată în Los Angeles

Gala dedicată publicului minor se află deja la a 32-a ediție, însă până acum, țara noastră nu a avut nominalizați. Anul acesta a fost pentru prima dată când România a fost inclusă, alături de celelalte țări, pe lista evenimentului. Decizia publicului a fost primită cu mare entuziasm de Andra, care a dezvăluit că a rămas impresionată de iubirea pe care i-o poartă copiii din România.

”Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a declarat artista.

Andra ar fi trebuit să meargă în Los Angeles, pentru a primi premiul, însă pandemia de coronavirus a blocat organizarea evenimentului. Astfel, cântăreața a fost premiată online. Odată cu acest trofeu, Andra și-a trecut numele pe lista lungă a câștigătorilor celebri de până acum. Justin Bieber, Selena Gomez sau Ariana Grande sunt doar câțiva dintre cântăreții care au primit cele mai multe voturi din partea tinerilor.

Înainte ca pandemia de coronavirus să lovească și țara noastră, Andra tocmai ce își lansase o piesă nouă. ”Vina mea” a apărut pe Youtube pe 19 februarie și până acum a fost vizualizată de peste 10 milioane de oameni. Totuși, cea mai recentă melodie a Andrei a fost lansată pe 30 aprilie, în colaborare cu Puya și Guz. În două săptămâni, piesa ”Dorul” a ajuns deja la peste 3 milioane de vizualizări.

Publicat: 15 May. 2020, 18:11 Vedete
Pe aceeași temă