Andra și-a lansat o nouă piesă: ”Îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă”

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:50 Vedete

Cântăreața Andra și-a lansat o nouă piesă în care vorbește despre o relație din trecut care s-a destrămat.

Piesa care a fost lansată în urmă cu 21 de ore pe Youtube a reușit să strângă deja peste 600.000 de vizualizări, peste 31.000 de aprecieri și sute de comentarii din partea utilizatorilor.

Cântăreața Andra și-a lansat o nouă piesă, ”Vina mea” – A ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube

Ba mai mult decât atât, noua melodie a artistei Andra a ajuns #numărul 1 în trending pe Youtube!

”💘Când iubești, faci orice. Și totuși îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă. Poate ai fi putut spune ceva, face ceva, ai fi putut salva iubirea…”, a scris Andra în urmă cu 21 de ore pe Facebook.

”Locul 1 în trending la 18 ore de la lansare! 🔥 Mulțumesc tuturor celor care fredonează și fluieră cu mine „Vina mea”! Sunt cea mai fericită și voi sunteți „vinovați” pentru asta! #vinamea #trending1”, este mesajul postat în urmă cu o oră.

”Wow♥️♥️ Din nou un mega hit mult așteptat ♥️ #Love_you♥️♥️♥️”, ”Piele de găină dinou, sper să fie în tot iar un mega hit! Te pup Andra”, ”Vai ce frumoasă e piesa. Tocmai ce am trecut printr-o despărțire și tu chiar spui niște lucruri și trăiri adevărate când cânți” , sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe contul cântăreței.

Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme după ce a născut

Frumoasa cântăreță Andra a reușit să slăbească peste 15 kilograme, după ce a născut. Acum, artista Andra are o siluetă de invidiat și puțini știu cât de mult efort a depus pentru a ajunge din nou la kilogramele pe care și le-a dorit. Andra a preferat să reducă caloriile și carbohidrații, dieta fiind una destul de strictă.

Soția lui Cătălin Măruță nu a apelat la un specialist în domeniu, dar a reușit să slăbească spectaculos. În alimentația sa a adăugat proteinele slabe.

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Spre deosebire de alte femei, care ţin regimuri draconice după ce nasc, la mine n-a fost nevoie. În plus, eu fac şi foarte multă mişcare, nu neapărat la sală, dar dansez foarte mult, merg pe jos…”, declara Andra la acea perioadă, potrivit Viva.

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă