Cine sunt concurenții din noul sezon America Express. Vedetele care au răspuns afirmativ provocării

Publicat: 15 mai 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete

Cine sunt concurenții din noul sezon America Express. Ele sunt vedetele care au răspuns afirmativ provocării de la Antena 1.

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, primele vedete, care au semnat pentru participarea la America Express 2023, sunt Tavi Clonda și Gabriela Cârstea. Ei fiind urmați de Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu.

De curând, TV Mania a anunțat faptul că pe lista vedetelor, care au bătut palma cu Antena 1, se află și Alexia și Aris Eram. Se pare că cei doi copii ai faimoasei prezentatoare de la Pro Tv vor participa la emisiunea ce face concurență de temut postului unde lucrează chiar mama lor.

Cine sunt noii concurenți de la America Express 2024!

Se cunosc deja cuplurile care, în luna iunie, se vor aventura într-o nouă ediție a show-ului de supraviețuire, America Express. Printre primele vedete care au acceptat provocarea, pe lângă Tavi Clonda și Gabriela Cârstea, se află și Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, scrie CANCAN.RO.

„Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru CANCAN.RO.

Mihai Trăistariu, despre participarea la America Express!

Mihai Trăistariu a vorbit despre participarea la America Express! Mai mult, artistul a spus și cum sunt plătite vedetele în show-ul de la Antena 1.

Mihai Trăistariu a oferit un interviu exclusiv pentru Ciao.ro. Pe lângă discuțiile despre datorii, bani, apartamente și tarif la cântări, artistul a vorbit și despre participarea la show-ul de la Antena 1.

„Am participat la ”Sunt celebru scoate-mă de aici” în 2015, prima ediție și a fost foarte greu. Și nu aș mai vrea o emisiune cu format de genul. M-au sunat pentru ”America Express” și am stat pe gânduri pentru că eram plătit foarte bine și se merită pentru asta. Dar chinul de acolo e prea mare și nu aș vrea să mai trec prin asta. Eu aleg emisiuni care au o parte mai artistică, pe când aici nu este așa. Nu aș putea nici să stau așa mult plecat de acasă și nu m-aș rupe de afacerile pe care le am aici pentru emisiune”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Ciao.ro.

Publicat: 15 mai 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă