Cine sunt noii concurenți de la America Express 2024! Antena 1 a pus mâna pe cei mai buni

Publicat: 06 apr. 2023, 12:27 Autor: Camelia Vedete

Cine sunt noii concurenți de la America Express 2024! Antena 1 a pus mâna pe cei mai buni.

Se cunosc deja cuplurile care, în luna iunie, se vor aventura într-o nouă ediție a show-ului de supraviețuire, America Express. Printre primele vedete care au acceptat provocarea, pe lângă Tavi Clonda și Gabriela Cârstea, se află și Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, scrie CANCAN.RO.

Cine sunt noii concurenți de la America Express 2024!

„Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru CANCAN.RO.

Imagini rare cu Roxana Ciuhulescu și soțul ei în momente de tandrețe!

Roxana Ciuhulescu și-a scos familia la restaurant înainte de a pleca la Survivor România 2022, cea mai mare provocare din viața ei!

Chiar cu câteva ore înainte și ia zborul către Republica Dominicană unde va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor, vedeta și-a scos familia la un restaurant de pe Decebal  ia cina împreună. Iar CIAO.RO  prezintă imagini exclusive de la fața locului.

Roxana Ciuhulescu și-a comandat o porție mare de carne de vită și miel, bine făcuteși nici nu a vrut  audă de orez. Asta pentru  știe  în Dominicanăla Survivor România 2022, va consuma doar acest produs, el fiind mâncarea de bază.

Roxana Ciuhulescu și soțul, gesturi tandre înainte de plecarea la Survivor

În vreme ce ea s-a delectat cu preparate din carne și platouri cu humus și alte salate, băiețelul ei, Cezar, a servit o ciorbiță. Iar soțulși cealaltă femeie prezentă la masă, cel mai probabil bona copilului, au degustat alte produse specific restaurantului.

CIAO.RO a surprins imagini emoționante cu Roxana Ciuhulescu la masăVedeta și-a îmbrățișat soțul, l-a mângâiat de parcă își lua rămas bun de la el… Citește tot articolul aici.

Publicat: 06 apr. 2023, 12:27 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×