Cine este Remi Martin, cel de-al treilea concurent care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Publicat: 17 feb. 2021, 11:25 Autor: Elena Vedete

Cel de-al treilea Golden Buzz din sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent a fost acordat luni, 15 februarie, fabulosului acrobat Remi Martin, care a făcut un show extraodinar, impresionând audiența până la lacrimi!

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, dar care are şi origini franceze. Acesta i-a impresionat atât de tare cu numărul său spectaculos pe Smiley şi pe Pavel Bartoş încât aceştia au apăsat butonul auriu şi l-au trimis pe acesta direct în semifinala competiţiei.

Cine este Remi Martin

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani şi sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat şcoala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a spus Remi Martin.

Remi a povestit că a avut oportunitatea de a realiza un spectacol pentru regina Elisabeta, iar asta l-a marcat emoţional profund. „Am avut şansa să fiu în spectacol în faţa reginei Elisabeta şi evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viaţa fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viaţă. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole şi mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieţii. Fac acrobaţii la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobaţii de forţă şi dinamică”, a spus acrobatul în prezentarea sa.

Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu

Smiley şi Pavel Bartoş s-au pus de acord şi au apăsat butonul auriu, care l-a trimis pe Remi în semifinală. Cei patru juraţi au fost şi ei impresionaţi de calităţiile tânărului acrobat. „Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală şi că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley. „Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta uşurinţă cu o expresivitate incredibilă”, a spus Pavel Bartoş.

”Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, băi e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil”, a declarat Florin Călinescu.

Andra a fost extrem de emoționantă. „Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen”, a spus Andra.

Sursa foto: Capturi Youtube

Publicat: 17 feb. 2021, 11:25 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă