Cine este marele câștigător Survivor România 2023: Dan Ursa, Carmen Grebenișan sau Andrei Krișan

Publicat: 24 mai 2023, 11:59 Autor: Camelia Vedete

Cine este marele câștigător Survivor România 2023. Visul lor a fost să ajungă până la final! Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă au vibrat cu ei, minut de minut.

Marele câștigător Survivor România 2023 este DAN URSA.

Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă… până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi… e vremea pentru FINALA Survivor România 2023.

Cine este marele câștigător Survivor România 2023

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Dan Ursa și Andrei Krișan au luptat până la epuizare, iar Dan a reușit să câștige cel mai râvnit colan de imunitate.

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Carmen, Alexandra și Andrei au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandra Ciomag este concurenta care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală. ”Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi gândit niciodată să ajung până în semifinală. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat vizibil emoționată cea pentru care flacăra s-a stins

Dan Ursa. Carmen Grebenișan. Andrei Krișan. Cine va fi campionul unei competiții atât de puterncie? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi are loc FINALA!

Andrei Neagu, totul despre finala Survivor România + Cine va câștiga competiția: „Abia aștept să revin în Dominicană”

În această săptămână, PRO TV a programat ultima ediție a săptămânii din Survivor România. Episodul a marcat și trecerea spre finalul sezonului, programat miercurea viitoare pe 24 mai. Din acest moment, se pare că publicul va avea tot mai des ocazia să-și spună părerea, prin vot, urmând ca tot ei să decidă cine va câștiga finala Survivor.

Până atunci, pentru ultima dată, Andrei Neagu a comentat tot ceea ce s-a întâmplat în emisiune. Acesta a sesizat că formula restrânsă rămână în competiție a găsit o aparentă pace pe insulă. ”Aparent s-au liniștit, dar în spatele acestor zâmbete frumoase se aștepta această egalitate de persoane. Nici bârfe nu prea am mai auzit. Acum sunt focusați pe ceea ce mai au de făcut”.

Andrei Neagu, despre finala Survivor: ”de acum, toți au șanse mari să rămână sau să plece” la Survivor România!

Urmărind treptat faptele din ultimele zile, Neagu a comentat ceea ce a spus Dan Ursa după ce a pierdut jocul de recompensă și a ratat miza cea mare: plecarea în Columbia. ”Cred că Dan nu s-a supărat de fapt pe plecarea în Columbia, el vorbea despre asta de când eram eu în competiție. A fost mai degrabă uimit sau dezamăgit întrucât se știa de dorința lui de a ajunge acolo. Fiind un concurs, Dan are maturitatea să nu ia lucrurile personal. Cred că dacă ar fi câștigat Ursa, ar fi fost cu două tăișuri: ar fi mers cu fetele și-ar fi fost sigur că intra la vot, dacă nu lua colanul, sau dacă nu le lua pe ele, ar fi avut discuții”, a spus fostul Războinic. Citește tot articolul aici.

Publicat: 24 mai 2023, 11:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×