Cleopatra Stratan a recunoscut că are un iubit celebru! „Da, suntem împreună!”

Publicat: 24 Jun. 2020, 09:13 Vedete

Clepatra Stratan, micuța care a intrat în Cartea Recordurilor atunci când avea doar câțiva anișori, este acum o domnișoară extrem de frumoasă și de telentată! 

Cleopatra Stratan trăieşte o poveste de dragoste alături de cântăreţul Edward Sanda, în ciuda faptului că la finele anului trecut, amandoi negau că între ei ar fi ceva mai mult decât o frumoasă prietenie.

Tânărul de 22 de ani a confirmat relaţia, după mai multe zvonuri apărute în spaţiul public. „Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. 

Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au scos o piesă împreună

Cleopatra Stratan este la Chişinău, acolo unde încă este stare de urgenţă, iar Edward Sanda este în Bucureşti, dar distanța nu îi împiedică pe cei doi tineri să se bucure de aceste momente pline de magie. „Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă“, a spus Edward Sanda.

În ultima lună a anului 2018 cei doi au colaborat, iar piesa a strâns milioane de vizualizări și peste o mie de comentarii din partea fanilor de pe YouTube.

Cleo nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre prima iubire și primul sărut.

“Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

 

Publicat: 24 Jun. 2020, 09:13 Vedete
Pe aceeași temă