Cine este Ioana, fiica adoptată a Angelei Gheorghiu. Povestea dramatică din spatele copilei

Publicat: 09 Sep. 2020, 11:49 Vedete

Marea soprană Angela Gheorghiu nu a avut copii biologici, însă s-a bucurat de Ioana, fiica ei adoptivă pe care a tratat-o încă de la început ca pe propria ei fetiță. Mai mult decât atât, se pare că cele două sunt legate de o poveste cu totul și cu totul specială, Ioana fiind fiica Elenei, sora artistei.

Ioana Dan a rămas, în 1996 în grija tatălui ei, după ce Elena, mama sa naturală și sora Angelei Gheorgiu, a decedat într-un cumplit accident de mașină. La vremea la care fetița avea doar 11 ani, s-a stins din viață și tatăl ei. Astfel că Angela Gheorghiu a adoptat-o pe fiica surorii ei.

Tânăra a fost înfiată la scurt timp de către mătușa ei, soprana Angela Gheorghiu, care a luat-o cu ea în Anglia, acolo unde locuia la vremea respectivă alături de tenorul Roberto Alagna, cu care se căsătorise în 1996.

„Am considerat-o fetiţa mea de la început. Am zis „avem copil” dar, efectiv, s-a întâmplat când avea 6 ani. Pe Ioana am văzut-o prima oară pe scenă, la Covent Garden. Făceam „Turandot”, eram machiată şi îmbrăcată în chinezoaică, nu m-a recunoscut. Deja vorbea engleza cu toată lumea. Împreună cu mama şi tata au nimerit exact în timpul actului doi. Au venit direct de la aeroport, i-am văzut de pe scenă. Cântam şi i-am văzut în culise, mama, tata, Ioana. Am avut nişte emoţii…”, a povestit în trecut soprana, potrivit Libertatea.

Ioana a locuit la Londra, alături de marea soprană Angela Gheorghiu și de fiica tenorului Alagna, Ornella. Potrivit sursei citate anterior, cele două au studiat în Regatul Unit și au ajuns să se înțeleagă ca două surori.

Cum s-au cunoscut soprana Angela Gheorghiu și actualul ei iubit

Soprana Angela Gheorghiu a mărturisit pentru Elle că l-a cunoscut chiar în cel mai trist moment din viața sa. Mai mult decât atât, îl descrie ca fiind un bărbat frumos, un domn adevărat, educat și inteligent.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, povestea soprana pentru revista Elle, citează sursa mai sus menționată.

 

Publicat: 09 Sep. 2020, 11:49 Vedete
Pe aceeași temă